«Βαρύ» κλίμα για Ποσίνκοβιτς

  • Written by Καβάλα: Γιώργος Νελόπουλος
  • Published in Καβάλα
  • 0 comments

Δυσχερής η θέση του Βιλίμ Ποσίνκοβιτς στην Καβάλα.

Η αποχώρηση του Νίκου Πουρσανίδη δεν θα είναι η μόνη στην οποία θα προχωρήσει ο ΑΟΚ. Ο τεχνικός, Κώστας Βασιλακάκης έχει βγάλει συμπεράσματα για όλους και ο επόμενος που αναμένεται να ακολουθήσει είναι ο Βιλίμ Ποσίνκοβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Εργοτέλη, με τον τεχνικό των «κυανόλευκων» να έχει έντονα παράπονα από τον ίδιο, καθώς παρουσιάζεται αδιάφορος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ποσίνκοβιτς έκανε προπόνηση με την ομάδα Νέων και δεν αποκλείεται σύντομα να αποχωρήσει.

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Κυριακής (18/11) με τον Ηρακλή Ψαχνών, στην Καβάλα είναι «φτιαγμένοι» για την πρώτη εντός έδρας νίκη της φετινής σεζόν έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Εκτός πλάνων θα βρίσκονται οι τραυματίες Πλιάγκας, Ντόσης και ο τιμωρημένος Ντιέ.

Ο Βασιλακάκης έχει δοκιμάσει διάφορα σχήματα και απ’ ότι φαίνεται σε μόλις μία θέση για τους «11» είναι διχασμένος, αφού κατά τη διάρκεια του διπλού, άλλαξε τον Μιγιάτοβιτς με τον Μπρατσιάνι. Από την άλλη, όσον αφορά την τακτική, ο προπονητής του ΑΟΚ με συνεχείς παραινέσεις προς τους παίκτες, τους παρότρυνε να παίζουν το πολύ «με δύο επαφές τη μπάλα», τονίζοντάς τους πως καλό θα ήταν «η άμυνα να ανεβαίνει ψηλά και οι επιθετικοί να μαρκάρουν ψηλά τους αντίπαλους αμυντικούς».

Προτιμά 4-2-3-1

Από ότι φαίνεται ο Κώστας Βασιλακάκης δε θα αλλάξει το σύστημα και θα παίξει με «4-2-3-1». Η πιθανής ενδεκάδα για την Κυριακή αναμένεται να είναι: Αποστολίδης κάτω από τα δοκάρια, δεξί άκρο της άμυνας ο Παγώνης, αριστερό ο Γελαδάρης, δύο στόπερ, Μαραγκός και Τριποτσέρης. Αμυντικά χάφ, Ενσαλίβα και Αναστασόπουλος. Δεξί χάφ ο Ντο Σάντος και αριστερό ο Χλωρός, οργανωτής ο Μοκάκε και όπως φαίνεται ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα, θα κάνει ο Μιγιάτοβιτς, εκτός και εάν την τελευταία στιγμή προτιμηθεί ο Μπρατσιάνι. Στην αποστολή για πρώτη φορά θα συμπεριληφθεί ο Θοδωρής Πακάλτσης.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Νοέμβριος 2012 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep