«Μην προσέλθετε στο γήπεδο»

Ο Καραϊσκάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους φίλους του να μην προσέλθουν στο γήπεδο την Κυριακή (31/1).

Την Κυριακή (31/1, 14:45) ο Καραϊσκάκης υποδέχεται τον Εργοτέλη και η ομάδα της Άρτας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε από τους φίλους της να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε «να αποφευχθούν ενέργειες που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές και προβλήματα».

Αναλυτικά: 

«Λίγες ώρες απομένουν για το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2. Με δεδομένο πως η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα συνεχίζεται, για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα απευθύνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της πόλης, να σεβαστεί τα μέτρα της πολιτείας για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να ΜΗΝ προσέλθει στο γήπεδο με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να αποφευχθούν ενέργειες που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές και προβλήματα.

Ενημερώνουμε πως το παιχνίδι της Κυριακής (31/1, 14:45) του Καραισκάκη Άρτας με τον Εργοτέλη θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ERT3. Με γνώμονα την ασφάλεια και τον απόλυτο σεβασμό στην δημόσια υγείας εναρμονιζόμαστε με τις αποφάσεις των ειδικών, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του covid-19. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Last modified onΣάββατο, 30 Ιανουάριος 2021 11:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep