«Δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο»

Οι αναρτήσεις του Στέλιου Μπέκα για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Για γαϊτανάκι της αλητείας έκανε λόγο ο Στέλιος Μπέκας όταν η Κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα μέτρα. Η Super League 2 δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί το 2020 και ο αντιπρόεδρος του Καραϊσκάκη Άρτας χαρακτήρισε το κυβερνητικό πρόσωπο, Στέλιο Πέτσα ως... δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε:

«Το γαϊτανάκι της αλητείας... Πρώτα ο Αυγενακης μας στηρίζει.. Χαχαχα χαχαχα.. Μετά ο Μαυρωτας ήρθε στην αρχή να απορρίψει και μετά να κάνει τον καλό γιατί ο κακός έγινε ο Χαρδαλιάς. Ύστερα και οι τρεις τους αγαπάνε τις ομάδες, καταλαβαίνουν την αγωνία τόσων ανθρώπων και ήρθε ο τέταρτος μάγος ο Σύψας να ακυρώσει τους προηγούμενους 3. Κι αφού έφαγαν πίεση οι 4 ήρθε το νέο φρούτο ο Πέτσας να αναλάβει τον ρόλο του δολοφόνου με το αγγελικό πρόσωπο. Αν όλο αυτό δεν λέγεται ΚΟΡΟΪΔΙΑ τότε αυτή την λέξη να την αφαιρέσουμε από κάθε λεξικό».

Σε άλλη τοποθέτησή του ο Μπέκας έγραψε:

«Ήταν τέλη Μαΐου. Φωνάζαμε να ξεκινήσουμε πάλι το πρωτάθλημα όπως η Super League και κάποιοι αντιδρούσαν. Λέγαμε κοιτάξτε το μέλλον όχι το παρόν. Είμαστε η συνέχεια της Super League όχι η κορυφή της Γ' Eθνικής. Τα λέγαμε αλλά δεν μας άκουγαν κάποιοι. Τώρα αφήσαμε τις ομάδες μας στα χέρια ανθρώπων που μισούν το επαγγελματικό ποδοσφαιρο, γιατί πολύ απλά δεν το ένιωσαν ποτέ ή γιατί δεν ήθελαν ή το πιο πιθανό γιατί δεν μπορούσαν».

Last modified onΤρίτη, 08 Δεκέμβριος 2020 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep