«Μπάλα ή... κλείστε μας»

Ο Στέλιος Μπέκας χαρακτήρισε τη SL2/FL έρμαιο των «ειδικών».

Δύο είναι οι δρόμοι για τη Super League 2 και τη Football League σύμφωνα με τον Στέλιο Μπέκα. Ή να τους αφήσουν να παίξουν ή να κλείσουν την Ένωση με συνέπεια, βέβαια, το Grexit. Ο αντιπρόεδρος του Καραϊσκάκη Άρτας ανέφερε:

«Λοιπόν κύριοι επειδή και το χιούμορ μας πάει να στερέψει με όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζούμε έχω να θυμησω σε κάποιους «αρμόδιους» μόνο αυτό... Είναι τουλάχιστον γελοίο 32 επαγγελματικές ομάδες που απασχολούν πάνω από 1.200 εργαζόμενους ποδοσφαιριστές προπονητές και διοικητικό προσωπικό που τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο σε όλα τα φιλικά να γίνονται έρμαιο του κάθε «ειδικού» στο όνομα μιας πανδημίας που ναι μεν είναι σοβαρότατη αλλά εξίσου σοβαρή είναι και η ζωή κάποιων ανθρώπων που ζούνε από το ποδόσφαιρο.

Αλλωστε ολόκληρη ή Ευρώπη έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά εκεί οι επαγγελματικές λιγκες συνεχίζουν κανονικά. Και επειδή παρ' όλες τις συνεχείς προσπάθειες του προέδρου της Λίγκας το αυτί κάποιων δεν ιδρώνει επιτέλους συνέλθετε και πάρτε μια απόφαση. Ή αφήστε μας να παίξουμε ή κλείστε την Ένωση Επαγγελματικου Ποδοσφαίρου SL2/FL με όλες τις συνέπειες από την UEFA. Όσοι γνωρίζουν κατάλαβαν τι εννοώ».

Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep