Ένας... οικονομολόγος στον Καραϊσκάκη

Το αφιέρωμα που έκανε ο Καραϊσκάκης στον Δημήτρη Νταλακούρα.

«Από την ημέρα που γεννήθηκε στο Αγρίνιο η μοίρα είχε προαποφασίσει για το μέλλον του, αφού το όνομα του πατέρα του, Γιάννη είχε ξεπεράσει ως ποδοσφαιριστή και μετέπειτα προπονητή, τα ποδοσφαιρικά όρια του μεγαλύτερου Νομού της χώρας, της Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό λειτούργησε, ως κίνητρο για το νεαρό Δημήτρη, που ξεκίνησε στις Ακαδημίες των καναρινιών το 2009, και στα 19 του πρόλαβε να ντεμπουτάρει στη Super League φορώντας τη φανέλα αγαπημένης ομάδας του πατέρα του, αυτή με τον μυθικό αγαθό γίγαντα, τον Τίτορμο.

Ως προϊόν της καλής ακαδημίας των Αιτωλών, κλήθηκε στις Εθνικές Παίδων, Νέων(14 συμμετοχές -2 γκολ), ενώ ξεπέρασε γρήγορα το σοκ του σοβαρού τραυματισμού το 2018 και αναζητά πλέον τη δική του θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφήνει πίσω του το βαρύ όνομα του πατέρα του, ζητώντας απ όλους χρόνο, για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Με ύψος 1.80 αγωνίζεται ως μέσος, δεν φοβάται την επαφή, και του αρέσει να απειλεί την εστία. Απ' τον περασμένο Αύγουστο ήλθε δανεικός στον Καραϊσκάκη, αφήνοντας για πάντα το πρωτάθλημα των μικρών, ώστε να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Super League 2.

Ο Δημήτρης, που φοιτά παράλληλα στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο επιθυμεί διακαώς να ανεβάσει ψηλά στο ταμπλό, τη δική του μετοχή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο άφησε πίσω του την καραντίνα και τα λίγα παιχνίδια στη σεζόν που διεκόπη και περιμένει με αγωνία την επανέναρξη του πρωταθλήματος». Παρακολουθείστε το βίντεο με τις δηλώσεις του μέσου του Καραϊσκάκη Άρτας:

Media

Last modified onΤρίτη, 09 Ιούνιος 2020 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep