«Θα εκτιμήσουμε πράγματα που τα θεωρούσαμε δεδομένα»

Το μήνυμα του Τέλη Καραγιαννίδη για τη νέα πραγματικότητα, στέλνοντας το δικό του αισιόδοξο μήνυμα.

Η ζωή των ποδοσφαιριστών εδώ και πολλές ημέρες είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς προπονήσεις στο γήπεδο, χωρίς ένταση, χωρίς πίεση. Ενας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη, εκ των αρχηγών, ο Τέλης Καραγιαννίδης, περιγράφει τη νέα πραγματικότητα στέλνοντας παράλληλα το δικό του αισιόδοξο μήνυμα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, όμως έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο. Εγώ και οι συμπαίκτες μου συνεχίζουμε το πρόγραμμα και πριν αναπροσαρμόζοντάς το, κάνοντάς το με άλλο τρόπο. Κάνουμε ασκήσεις, επικοινωνούμε μεταξύ μας μέσω της συνομιλίας που έχουμε στο viber, κάνουμε την πλάκα μας, δίνουμε χρόνο στους εαυτούς μας και στις οικογένειές μας. Προσπαθούμε να μένουμε ενεργοί, να έχουμε πρόγραμμα, προσπαθούμε να δίνουμε δύναμη στους συνανθρώπους μας, στις οικογένειές μας, τηρούμε τα μέτρα που μας έχει πει το Κράτος και το κάνουμε γιατί σεβόμαστε πρώτα από όλα τους εαυτούς μας και μετά τους γύρω μας.

Αν μείνουμε ενωμένοι, αν κάνουμε αυτά που πρέπει, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν δύναμη, πίστη και αισιοδοξία και να είμαστε όλοι σίγουροι ότι όταν βγούμε από αυτό, θα έχουμε εκτιμήσει περισσότερο πράγματα που ίσως τα θεωρούσαμε δεδομένα. Να είστε όλοι καλά».

Last modified onΤετάρτη, 01 Απρίλιος 2020 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep