«Καθάρισε» με Μέτσε, Κυβελίδη

Ο Καραϊσκάκης νίκησε 2-0 την Παναχαϊκή με γκολ των Μέτσε και Κυβελίδη.

Ο Καραϊσκάκης εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 2. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πράσινες φανέλες και στο δεύτερο με άσπρες, λόγω της βροχής που είχε πέσει.

Το 1-0 έκανε η ομάδα της Άρτας με φοβρό σουτ του Μέτσε (εξωτερικό φάλτσο) που κατέληξε στο παραθυράκι του Ατανάκοβιτς. Η Παναχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα ο αγωνιστικός χώρος. Τη χαριστική βολή στους Αχαιούς έδωσε στο 88' ο Κυβελίδης, που έκανε το κοντρόλ μετά τη σέντρα του Παπανίκου εκτέλεσε για το 2-0. Ο έμπειρος φορ, μάλιστα, δεν πανηγύρισε σεβόμενος το πέρασμά του από τους Πατρινούς.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη του Καραϊσκάκη, που μετρά και τρεις ισοπαλίες.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 39' Μέτσε, 88' Κυβελίδης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Μέλκας, Παπανίκου, Καψάλης, Καπίας, Βλάχος, Μασούρας, Μέτσε (91' Γιαννιώτης), Ψιάνος, Κυβελίδης, Χατζηστραβός (77' Χατζιδήμπας), Τσούτσης (89' Αλμπάνης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Απόστολος Μακρίδης): Ατανάκοβιτς, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Μυτίδης, Ανάκογλου (46' Παπατόλιος), Σιατραβάνης, Φροξυλιάς (68' Μαυριάς), Κυνηγόπουλος (62' Θεολόγου), Μωραΐτης, Κοτσώνης, Τσελεπίδης.

Διαιτητής: Περράκης Κωνσταντίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Νικολάου Χρήστος (Αθηνών) - Νιδριώτης Μιχάλης (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep