Απίστευτη νίκη Καραϊσκάκη

Ο Καραϊσκάκης βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Πλατανιά, τον οποίο νίκησε 4-2!

Την πέμπτη του νίκη στη Super League 2 κατέκτησε ο Καραϊσκάκης. Και τι νίκη! Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Πλατανιά και το φινάλε του αγώνα τον βρήκε να έχει επικρατήσει με 4-2, με δύο γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις.

Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Άρτας, έπειτα από αυτές με Απόλλωνα Πόντου και Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Πλατανιάς από την πλευρά του υπέστη την τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα, μη μπορώντας να κρατήσει το προβάδισμα που απέσπασε δύο φορές στην Άρτα με τον επιθετικό του, Λουκίνα. Για τους γηπεδούχους είχαν ισοφαρίσει αρχικά ο Κούστα και εν συνεχεία ο Τσούτσης, αυτός τρία λεπτά μετά την είσοδό του, στο 79'.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν το ματς στο 2-2, ένα γκολ του Χατζηστραβού στο 91' και άλλο ένα του Αλμπάνη στο 92' διαμόρφωσαν το απίστευτο 4-2 για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 58' Κούστα, 79' Τσούτσης, 90'+1' Χατζηστραβός, 90'+2' Αλμπάνης - 17', 62' Λουκίνας

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Βλάχος, Γιαννιώτης (46' Ψιάνος), Μασούρας (70' Αλμπάνης), Μέτσε, Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Κούστα (76' Τσούτσης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (61' Φούφλια), Ποζατζίδης (Παπαδόπουλος), Τσαμούρης, Ουές, Πουρζιτίδης, Μποκέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (31' Κωστίκος), Μπιανκόνι, Λεϊριά, Λουκίνας

Διαιτητής: Στέφανος-Βάιος Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Ευθύμης Κουρέντας (Τρικάλων), Κώστας Στάικος (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2019 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep