Η πίτα του Καραϊσκάκη (pics)

Οι Νικόλας Ματθαίου, Δημήτρης Παππάς τυχεροί στην κοπή πίτα του Καραϊσκάκη Άρτας.

Βραδιά κοπής πίτας ήταν αυτή της Τετάρτης (06/02) στον Καραϊσκάκη Άρτας. Παρουσία του ΔΣ, της πρώτης ομάδας και της Κ19 ο μεγαλομέτοχος, Οδυσσέας Δράκος με τον Δήμαρχο, Χρήστο Τσιρογιάννη ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες. Οι τυχεροί ήταν οι Νικόλας Ματθαίου, Δημήτρης Παππάς. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Τετάρτης (06/02) στην ταβέρνα «Κατσαπλιάς», στο Κομπότι Άρτας, η ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην όμορφη εκδήλωση, η οποία έγινε μέσα σε οικογενειακό κλίμα και ζεστή ατμόσφαιρα, το «παρών» έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας, το αντίστοιχο της ομάδας Νέων, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής και της ομάδας Κ19 της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Την πίτα έκοψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Οδυσσέας Δράκος, μαζί με τον δήμαρχο Δήμου Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, οι οποίοι ευχήθηκαν πάνω απ’ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο Νικόλας Ματθαίου και ο Δημήτρης Παππάς (Νέων), οι οποίοι πήραν και τα δώρα της διοίκησης».

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 22:35

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep