«Άσχημο να βρίζουν...»

Άδικη η ήττα (2-0) του Καραϊσκάκη Άρτας στη Δράμα σύμφωνα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Διπλά πικραμένος ήταν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την ήττα (2-0) του Καραϊσκάκη Άρτας από τη Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός των «πράσινων» χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα και αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του. Αναλυτικά είπε:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Με τη βροχή που έπεσε το γήπεδο δεν βοηθούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε πιο καλά και σε κάποιες φάσεις με Κάκκο και Γυφτοκώστα θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Δυστυχώς μετά τραυματίστηκε ο Κάκκο και από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ και στη συνέχεια ήρθε το πέναλτι και βρεθήκαμε πίσω με δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να πιέσουμε, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε τις προϋποθέσεις και νομίζω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στις φάσεις μας, στην αρχή θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Είχαμε και τον Μασούρα που είχε χτυπήσει και έπαιζε ζαλισμένος.

Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τύχη. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, κυκλοφορούσαμε καλύτερα τη μπάλα και βγαίναμε καλύτερα στην επίθεση. Να δώσω τα συγχαρητήρια στη Δόξα, εύχομαι καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο».

Για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του:

«Όταν ήμουν στην Δόξα και είχα 12 δελτία και προσπαθούσα μόνος μου να μαζέψω τους ποδοσφαιριστές, γιατί δεν είχε οριστικοποιηθεί η άνοδος στη Super League, ένοιωσα πικρία να με βρίζει ο κόσμος, γιατί πιστεύω στην Δόξα έδωσα πολλά. Είναι άσχημο αυτό το πράγμα να βρίζουν χωρίς να υπάρχει λόγος. Να θέλετε προπονητές τίμιους. Υπήρχαν κάποιοι λόγοι που έφυγα από κάποιες ομάδες, δεν είμαι κανένας χαζός να φύγω χωρίς να υπάρχει λόγος».

Ο Γιώργος Κάκκο είπε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας, να έχει πάντα υγεία. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν ήταν καλό λόγω της βροχής και νομίζω ότι σταθήκαμε πολύ καλά. Δεχθήκαμε ένα πολύ καλό γκολ, το πρώτο, κάναμε το πέναλτι και έγινε το 2-0. Όταν ένα παιχνίδι στη Β' Εθνική φτάσει σε αυτό το σκορ, τότε δύσκολα αλλάζει. Ειδικά σε ένα τέτοιο γήπεδο με τόση λάσπη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, προσπαθήσαμε, είχαμε κάποιες φάσεις, αλλά δε βάλαμε κάποιο γκολ και έτσι κέρδισε η Δόξα.

Χάρηκα πάρα πολύ τον κόσμο της Δόξας που με χειροκρότησε όταν τραυματίστηκα και βγήκα και τους χειροκρότησα και εγώ. Μακάρι να είναι έτσι σε όλα τα γήπεδα γιατί πάμε αλλού και γίνονται άλλα πράγματα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που το είδα αυτό και το χάρηκα πάρα πολύ και τους ευχαριστώ».

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep