Διπλή εκκρεμότητα

Ο Ισπανός Μπαντέ και ο Κουβανός αμυντικός ακόμα δεν έχουν μάθει αν θα ενταχθούν στο ρόστερ του Καραϊσκάκη Άρτας.

Σε μία εβδομάδα η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και ο Καραϊσκάκης Άρτας μεταξύ άλλων έχει μία διπλή εκκρεμότητα. Ο Ισπανός επιθετικός, Ελχατζί Μπαντέ και ο Κουβανός αμυντικός αγνώστων λοιπών στοιχείων έχουν συμπληρώσει αρκετές ημέρες προπονήσεων, αλλά η ΠΑΕ δεν τους έχει ανακοινώσει. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, τόσο καιρό θα είχε διαπιστωθεί αν αξίζουν μία θέση στο ρόστερ ή όχι. Όπως και να έχουν τα πράγματα, το μέλλον τους θα πρέπει να ξεκαθαρίσει εντός εβδομάδας.

Στα αγωνιστικά, κανονική προπόνηση κατάφερε να κάνει την Πέμπτη (24/01) ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Τις προηγούμενες μέρες η κακοκαιρία δεν του επέτρεψε να δει την ομάδα όπως θα ήθελε, ενώ ένα οικογενειακό φιλικό με την Κ19 που σχεδίαζε την Τρίτη (22/01), αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχής. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και προσπαθεί σιγά-σιγά να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία στους παίκτες.

Στον Καραϊσκάκη γνωρίζουν, πάντως, πως είναι κομβικό το παιχνίδι της Κυριακής (27/01, 15:00) με τον Εργοτέλη και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Οι «πράσινοι» θέλουν τη στήριξη των φίλων τους γι’ αυτό ορίστηκε γενική είσοδος 10 ευρώ στο παιχνίδι. Σε αυτό το ματς δεν θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο ο τιμωρημένος μασέρ, Δημήτρης Κουτρούμπας.

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep