Χωρίς Άλεξιτς, Χρούσιελ

Η αποστολή του Καραϊσκάκη Άρτας μεταβαίνει στα Χανιά με δύο απουσίες.

Η ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα Πόντου αποτελεί παρελθόν για τον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι «πράσινοι» το Σάββατο (19/01) δοκιμάζονται στα Περιβόλια απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό και στόχος τους είναι να μείνουν για 4ο διαδοχικό εκτός έδρας ματς αήττητοι και να δείξουν αντίδραση.

Η ομάδα της Άρτας στις τρεις προηγούμενες εξόδους νίκησε την Κέρκυρα, πήρε ισοπαλία στην Πάτρα και επικράτησε του Ηρακλή, οπότε με την ίδια συνταγή θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι από τη βάση της και θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στα Χανιά. Ο τεχνικός, Μανώλης Παπαματθαιάκης έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τραυματιών Άλεξιτς, Χρούσιελ, οι οποίοι τέθηκαν νοκ άουτ.

Την αποστολή δεν ακολουθούν και οι Μούτσα, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, όπως, φυσικά και ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του.

Η αποστολή: Στεφανάκος, Παππάς, Παντίδος, Καπίας, Ροντρίγκεζ, Παναγιώτου, Παπανίκου, Καψάλης, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς, Κυριάκης, Κάκκο, Γυφτοκώστας, Ματθαίου, Σεράνο, Τζιώρας.

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep