Ξεμούδιασμα με Σκουφά

Τους ξένους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται με την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας είδε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στο φιλικό με τον Σκούφα Κομποτίου. Τους ξένους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται με την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας είδε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στο φιλικό με τον Σκούφα Κομποτίου.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας επικράτησε με 2-0 του Σκουφά Κομποτίου σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού τύπου που έγινε για να αγωνιστούν όσοι δεν έπαιξαν με τον Απόλλωνα Πόντου. 

Με δύο γκολ του Ελχατζί Μπαντέ ο Καραϊσκάκης Άρτας επικράτησε 2-0 του Σκουφά Κομποτίου σε φιλικό αγώνα που είχε σκοπό να πάρουν χρόνο οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά και να διαπιστωθεί η κατάσταση των ξένων που συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Στον αγώνα προπονητικού χαρακτήρα έπαιξε και ο Κουβανός αμυντικός που δοκιμάζεται, αλλά και ένας ακόμη νεαρός χαφ. Χρόνο πήραν και οι Μπαντέ και Ροντρίγκεθ που το χρειάζονται ώστε να προσαρμοστούν καλύτερα. Τα συμπεράσματα που έβγαλε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Άρτας, κυρίως για τούς ξένους, θα αξιολογηθούν τις επόμενες ημέρες και θα έχουν ρόλο στην τελική απόφαση για την απόκτησή τους.

Last modified onΤρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 13:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep