«Άσχημη μέρα»

Προβληματισμός Παπαματθαιάκη για το ποδαρικό του Καραϊσκάκη στη νέα χρόνια Προβληματισμός Παπαματθαιάκη για το ποδαρικό του Καραϊσκάκη στη νέα χρόνια

Απογοητευμένος ο Μανώλης Παπαματθαιάκης με την παρουσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρώτο επίσημο ματς για το 2019.

Αρκετά προβληματισμένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μετά την εντός έδρας ήττα του Καραϊσκάκη από τον Απόλλωνα Πόντου με 2-0. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2019 και θέλαμε να μπούμε με νίκη, αλλά δυστυχώς είχαμε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που νομίζω ότι είναι η καλύτερη που έχουμε παίξει στην έδρα μας μέχρι σήμερα. Είναι άξια η νίκη της. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Για μας ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει σαν ομάδα από την ημέρα που ήρθα.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στην ανάπαυλα προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μπορεί να βελτιώθηκε η εικόνα μας, αλλά καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε από μια στατική φάση. Όταν είσαι με 2-0 πίσω στο σκορ είναι δύσκολο να αντιδράσεις απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα. Χωρίς ενέργεια, χωρίς καθαρή σκέψη. Αυτός είναι ο προβληματισμός μου. Όταν είσαι απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να δίνεις το 100% για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ήταν μία άσχημη μέρα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να μείνουμε εδώ. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να παρουσιαστούμε αρκετά βελτιωμένοι σε σύγκριση με το σημερινό ματς για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Εύχομαι τα καλύτερα στον Απόλλωνα. Πήρε ό,τι του άξιζε από το ματς».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep