Ανακοινώθηκε ο Μούνερα

Ο Καραϊσκάκης Άρτας ανακοίνωσε τον Ισπανό, Χοσέ Αντόνιο Ροντρίγκεθ Μούνερα.

Τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Καραϊσκάκης Άρτας αργά το βράδυ της Τετάρτης (02/01). Οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν τη συμφωνία τους με τον 33χρονο Ισπανό στόπερ, Χοσέ Αντόνιο Ροντρίγκεθ Μούνερα, ο οποίος είχε καταγράψει την τελευταία του επίσημη συμμετοχή τον Μάιο του 2018 στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στη β' κατηγορία. Φυσικά, ο συγκεκριμένος αποκτήθηκε μετά από σχετική πρόταση του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος, Μάριο Μπάρι.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Jose Antonio Rodriguez Munera. O 33χρονος (01/07/1985) έμπειρος αμυντικός αποτελεί το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4.

Ο Jose στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Ισπανίας, που είναι οι εξής: Mallorca B, Ciudad Murcia, Torrevieja, Ferriolense, Ibiza, Guijuelo, Poli Ejido, Eibar, Burgos, Salamanca, Arroyo, L’ Hospitalet, Socuellamos, Extremadura. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Maccabi Herzliya από το Ισραήλ. Jose καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!».

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep