«Δεν είχαμε ενέργεια»

Ξέμεινε από δυνάμεις η ΑΕ Καραϊσκάκης στο τελευταίο ματς για το 2018 Ξέμεινε από δυνάμεις η ΑΕ Καραϊσκάκης στο τελευταίο ματς για το 2018

O Μανώλης Παπαματθαιάκης απέδωσε στην έλλειψη ενέργειας το γεγονός ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης δεν σκόραρε στο ματς με τη Σπάρτη.

Μετά την ισοπαλία της ΑΕ Καραϊσκάκης με τη Σπάρτη (0-0) ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του χρειάζονται τη διακοπή των εορτών, προκειμένου να είναι ξεκούραστοι για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα από τη νέα χρόνια.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλαμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που είχαμε ως ομάδα το τελευταίο διάστημα και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μία χρονιά πάρα πολύ καλή.

Απέναντί μας βρήκαμε μία καλά οργανωμένη ομάδα που χάνει πάρα πολύ δύσκολα. Το ζητούμενο ήταν να βρούμε τον τρόπο να ξεκλειδώσουμε την άμυνα. Δεν είχαμε πολλές προϋποθέσεις, είχαμε τις ευκαιρίες μας, ενώ δεν απειληθήκαμε σε όλο το 90λεπτο. Παιχνίδια που δεν μπορείς να κερδίσεις, σίγουρα δεν θέλεις να τα χάνεις. Κρατάμε τον βαθμό και την προσπάθεια που ήταν σημαντική. Δεν είχαμε την ενέργεια των προηγούμενων παιχνιδιών. Είμαστε μία βεβαρυμμένη ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τη διακοπή για να ξεκουραστούν άπαντες και τη νέα χρόνια να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να επιζητήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Να είστε καλά».

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep