Α.Μ.Κ. στον Καραϊσκάκη

Τουλάχιστον δύο νίκες ακόμα θέλει ως το τέλος του 2018 ο Καραϊσκάκης Άρτας.

Με συγκομιδή έστω 13 πόντων θα επιδιώξει να κλείσει το 2018 ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, αν και το ματς της Κυριακής (02/12) συνοδεύτηκε από πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Πανυτσίδη (Κοζάνης). Οι Αρτινοί θεωρούν ότι ο ρέφερι χαρίστηκε στους Θεσσαλούς στον πειθαρχικό έλεγχο, υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε φάουλ στη φάση του γκολ και τόνιζαν ότι θα μπορούσε να δείξει στον σκόρερ δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 32'.

Επόμενος αντίπαλος για τον Καραϊσκάκη είναι ο Ηρακλής εκτός έδρας και η αποστολή αρκετά δύσκολη δεδομένου ότι ο Γηραιός δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά. Φυσικά, θα επιδιωχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αν και για τους «πράσινους» είναι μονόδρομος το απόλυτο βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια που θα κλείσουν το 2018 με Αήττητο Σπάτων και Σπάρτη.

Από την Τρίτη (04/12) αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό ο Μπεκατώρος, ενώ παιχνίδια έδειξε ότι χρειάζεται ο Μαχαίρας που επέστρεψε ως αλλαγή στο ματς της 7ης αγωνιστικής.

Η ΠΑΕ, τέλος, ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 300 χιλιάδες ευρώ. Όπως έγινε γνωστό: «Κατά την τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 300.000 ευρώ».

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep