Με έφεση στα δύσκολα

Με έφεση στα δύσκολα ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ | ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΜΠΑΛΟΣ

Ο Καραϊσκάκης Άρτας έχει πάρει περισσότερους βαθμούς στα δύσκολα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα και αυτό θέλει να πράξει και με τον πρώτο και αήττητο Απόλλωνα Λάρισας. 

Με τέσσερις απουσίες (Κυριάκης, Μπεκατώρος, Παναγιώτου και Παππάς) κάνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός του Καραϊσκάκη Άρτας, Μανώλης Παπαματθαιάκης. Η ομάδα της Θεσσαλίας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Football League, αφού έδειξε πως δεν ήταν ένα πυροτέχνημα των τριών, τεσσάρων αγωνιστικών και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία. 

Ο Καραϊσκάκης Άρτας, όμως, έχει καταφέρει να βγάλει το πιο καλό του πρόσωπο απέναντι σε ομάδες που «θεωρητικά» ήταν καλύτερες από τον ίδιο. Οι πρώτη βαθμοί στο φετινό πρωτάθλημα ήρθαν με νίκη στην Κέρκυρα απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Super League. Ακολούθησε η νίκη επί του Αιγινιακού εντός, ενώ έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί και η ισοπαλία στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Τώρα, ψάχνει αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Λάρισας που έχει δείξει πως μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα ακόμη και σε πολύ πιο έμπειρες άμυνες, όπως αυτή του Ηρακλή την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Καραϊσκάκη Άρτας και τον Απόλλωνα Λάρισας είναι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League 2018-2019 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας (2/12 - 15.00).

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (1/12) ο τεχνικός της ομάδας, Μανώλης Παπαματθαιάκης, ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, η οποία αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μούτσα, Στεφανάκο, Καπία, Καραγιαννίδη, Παντίδο, Χρούσιελ, Καψάλη, Παπανίκου, Μασούρα, Μαχαίρα, Χούσο, Ψιάνο, Γυφτοκώστα, Κάκκο, Ματθαίου, Παπαδόπουλο, Άλεξιτς και Λίτσκα. 

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 01:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep