Εκτός Μπεκατώρος, Κυριάκης

Αρκετές απουσίες θα έχει και αυτή την αγωνιστική ο Καραϊσκάκης Άρτας που ταξιδεύει στην Κέρκυρα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ιονίου. Αρκετές απουσίες θα έχει και αυτή την αγωνιστική ο Καραϊσκάκης Άρτας που ταξιδεύει στην Κέρκυρα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ιονίου.

Με Μαχαίρα στην Κέρκυρα ο Καραϊσκάκης Άρτας. Έπαιξε κόντρα στη Γερμανία ο Ματθαίου.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Καραϊσκάκη Άρτας την Κυριακή (18/11). Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κέρκυρα και καλούνται να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της σεζόν. Αυτό που προέχει, βέβαια, για τους ίδιους είναι να εμφανίσουν βελτίωση στην αμυντική λειτουργία.  

Τα προβλήματα για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη δεν θα λείπουν, πάντως, ούτε από τον αγώνα με τους Φαίακες. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι θα μείνουν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών οι Μπεκατώρος, Κυριάκης και, φυσικά, ο Καραγιαννίδης. Αντίθετα, την Πέμπτη (15/11) μπήκε στο πρόγραμμα ο Μαχαίρας και θα είναι στη διάθεσή του.  

Στο απουσιολόγιο του τεχνικού του Καραϊσκάκη Άρτας βρίσκεται όπως είναι γνωστό και ο Νικόλας Ματθαίου. Ο 20χρονος winger την Πέμπτη (15/11) είχε συμμετοχή στη φιλική ήττα (1-0) της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου απέναντι στην U18 της Γερμανίας, περνώντας στο ματς στο 46'.

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 23:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep