«Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Το αντίο του Σάκη Παπαβασιλείου στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Η πρώτη αποχώρηση προπονητή από τη Football League μετά την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν αυτή του Σάκη Παπαβασιλείου. Ο 42χρονος τεχνικός έπειτα από 34 ματς στον πάγκο του Καραϊσκάκη Άρτας και πλασάρισμα στην 7η θέση για τους νεοφώτιστους τότε «πράσινους», αποτέλεσε παρελθόν και σε δηλώσή του στο FL News ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο, Οδυσσέα Δράκο για τη συνεργασία, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του. Την περσινή σεζόν πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Φεύγω σαν φίλος και με ψηλά το κεφάλι».

Χαρακτηριστικό του τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης της ΠΑΕ είναι ότι η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Σάκη Παπαβασιελίου πρώτα δημοσιεύτηκε σε τοπικό μέσο και μετά στη σελίδα της ομάδας στο facebook (το μοναδικό μέσο επικοινωνίας της ΠΑΕ, μιας και είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα χωρίς ιστοσελίδα). Αναλυτικά αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το φίλο Σάκη Παπαβασιλείου, ακολουθώντας τους νόμους του ποδοσφαίρου, και όχι αυτούς της λογικής».

Last modified onΚυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep