«Διψάμε για την έναρξη»

Σημάδια βελτίωσης διέκρινε μεσοεπιθετικά ο τεχνικός του Καραϊσκάκη Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου.

Ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας διένυσε ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» έπειτα από ένα μήνα και τέσσερις ημέρες αγωνίστηκαν, έστω και σε φιλικό επίπεδο, απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα, οπότε ήταν αναμενόμενο στο πρώτο ημίχρονο να δείξουν επηρεασμένοι. Ωστόσο, όπως τόνισε στο FL News ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου, η ομάδα του έδειξε βελτιωμένη μεσοεπιθετικά.

«Στο πρώτο ημίχρονο ψάχναμε τα πατήματά μας, αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε απόδοση και δείξαμε σημάδια βελτίωσης στο μεσοεπιθετικό κομμάτι», ανέφερε ο Παπαβασιλείου και σημείωσε: «Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα από τις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας και θα δουλέψουμε στις αδυναμίες που έχουμε εντοπίεσει. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα διψά για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Την Κυριακή (21/10) ο Στέφανος Καπίας ακολούθησε για πρώτη φορά χαλαρό τρέξιμο, ενώ δεν δείχνει να προκαλεί ανησυχία η κατάσταση του Μαχαίρα που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Τη Δευτέρα (22/10) έχει προγραμματιστεί ρεπό και την Τρίτη (23/10) θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα ο Μπεκατώρος.

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep