Απογοητευμένοι με τις εξελίξεις

Στον Καραϊσκάκη δεν είναι αισιόδοξοι για τις προοπτικές που προσφέρει η Football League.

Για μια ακόμη χρονιά το πρωτάθλημα της Football League παραμένει στον αέρα και στον Καραϊσκάκη δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους με την κατάσταση που επικρατεί. Τα έσοδα στην κατηγορία είναι ελάχιστα, ενώ αντίθετα οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες.

Η υποβάθμιση της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στα κέντρα των αποφάσεων και αποτελεί τον φτωχό συγγενή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην Άρτα προσπαθούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και δεν έχουν οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές ή το δημόσιο. Ωστόσο, τα έσοδα είναι λιγοστά, ενώ δεν υπάρχουν φέτος ιδιαίτερες προοπτικές.

Η συμμετοχή στη Super League 2 τη νέα σεζόν δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχει οφέλη για τις ομάδες της Football League ή τουλάχιστον θα είναι λιγότερα από αυτές που θα υποβιβαστούν από τη Super League. Η παραμονή στην ημιεπαγγελματική Football League θα σημαίνει πολλά έξοδα χωρίς προοπτική για έσοδα.

Μέσα σε αυτό το τοπίο, ο Καραϊσκάκης καλείται να δώσει μάχη για την αγωνιστική του επιβίωση, με τη διοίκηση να συνεχίζει να ματώνει οικονομικά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep