«Θέμα η διάρκεια»

Οι ποδοσφαιριστές που κάλυψαν τα κενά του Καραϊσκάκη Άρτας ανταποκρίνονται σύμφωνα με τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Μια ομάδα που θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει και αγαπά ο κόσμος δημιουργεί ο Καραϊσκάκης Άρτας όπως δήλωσε ο Σάκης Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός των «πράσινων» μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον ΑΟ Τρίκαλα τόνισε στην κάμερα του «trikalaola.gr» ότι αυτοί που ήρθαν ανταποκρίνονται και σημείωσε ότι το θέμα είναι η διάρκεια που θα δείξει η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Παπαβασιλείου ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργούμε μία ομάδα που θέλω να παίζει το ποδόσφαιρο που αγαπάει και θέλει ο κόσμος. Αυτό, όμως θέλει υπομονή και σκληρή δουλεια.

Είμαστε σε καλό δρόμο, σε αυτόν που θέλουμε να διαβούμε. Στον δρόμο των επιτυχιών και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες που κάλυψαν τα κενά αυτών που έφυγαν βλέπω ότι ανταποκρίνονται και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάζουμε μέχρι και σήμερα. Το θέμα είναι η διάρκεια και η συνέχεια, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο Γολγοθά. Θεωρώ ότι θα είμαστε μία ομάδα που θα κάνουμε μία πάρα πολύ καλή σεζόν.

Για τον ΑΟ Τρίκαλα:

«Διαθέτει ένα πολυ καλό ρόστερ, ποιότητα και έναν πολύ καλό προπονητή. Έχει οργάνωση, έναν πρόεδρο που τους παρέχει τα πάντα, οπότε πιστεύω ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν».

Αν το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό:

«Θεωρώ πως ναι. Αν δούμε ότι όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν αισθητά. Η πρώτη θέση δίνει απευθείας άνοδο, η δεύτερη πάει σε μπαράζ. Οι υπόλοιποι θα διεκδικήσουμε τις 10 θέσεις, ώστε να ανήκουμε στη Super League 2».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΔευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep