Φιλική ήττα για Καραϊσκάκη

Ο Καραϊσκάκης έχασε 3-0 από την Κ20 του ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Καραϊσκάκης σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε στα Γρεβενά με την Κ20 του ΠΑΟΚ. Ο Σάκης Παπαβασιλείου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Τα γκολ πέτυχαν στο 12’ ο Χατζηστραβός, στο 55’ ο Γκαργκαλατζίδης και στο 89’ ο Τζοβάρας. Στο 53’ ο Μιχαηλίδης είχε δοκάρι για την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Στο φιλικό έπαιξαν για λίγο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Αρτινών, δείχνοντας πως χρειάζονται χρόνο να προσαρμοστούν.

Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος (30΄ Μούτσα, 60΄ Παππάς), Καραγιαννίδης (46΄ Καπίας), Χρούσιελ (60΄ Παντίδος), Παπανίκου (46΄ Καψάλης), Παναγιώτου (46΄ Μπεκατώρος), Μασούρας (80΄ Θεμελής), Χούσος (46΄ Βασίλας), Ψιάνος (60΄ Βλάχος), Παπαδόπουλος (46΄ Κυριάκης), Ματθαίου (46΄ Γυφτοκώστας), Λίτσκας (30΄ Άλεκσιτς, 75΄ Κούσης).

ΠΑΟΚ Κ20 (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγάρας, Τσαούσης, Γκαργκαλατζίδης, Μελετίδης, Δούμτσης, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης. Επαιξαν και οι Καλιχμανίδης, Μουντζουρίδης, Βουτσάς, Σαλαμούρας, Τάχατος, Μανιώτης, Θεοδωρίδης, Πουρνάρας, Πανίδης, Τζοβάρας, Σαββίδης.

Last modified onΤρίτη, 07 Αύγουστος 2018 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep