Με 26 η πρώτη στην Άρτα (pics)

Ο Καραϊσκάκης είχε την «επίσημη» πρώτη το Σάββατο (21/7) με 26 παίκτες, χωρίς αγιασμό.

[googlead][/googlead]

Το Σάββατο (21/7) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» του Καραϊσκάκη Άρτας για τη νέα σεζόν. Για να κρατηθεί το γούρι και να έχει καλή χρονιά η ομάδα, όπως και πέρυσι, αποφασίστηκε να μην γίνει αγιασμός. Ο Σάκης Παπαβασιλείου είχε την επίβλεψη του προγράμματος, με τον γυμναστή Βαγγέλη Τζιάρρα (συνεχίζει κι εφέτος) και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κωνσταντίνο Ρώσσιο να δίνουν το «παρών» στην προπόνηση. Το τιμ αποτελείται ακόμα από τους Δημήτρη Σφήκα (βοηθός προπονητή και προπονητής Κ19), Δημήτρη Κουτρούμπα (φυσικοθεραπευτής - μασέρ), Δημήτρης Θεοδωρής (φροντιστής).

Συνολικά 26 παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο, οι 17 εκ των οποίων ήταν επαγγελματίες. Καθημερινά θα γίνονται διπλές προπονήσεις, ενώ το διάστημα 29 Ιουλίου - 13 Αυγούστου η αποστολή θα μεταβεί στη Βασιλίτσα Γρεβενών για το βασικό στάδιο. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν οι εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μούτσα, Παππάς, Στεφανάκος
ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Καψάλης, Μπεκατώρος, Παναγιώτου, Παπανίκου
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Καπίας, Καραγιαννίδης, Χρούσιελ
ΜΕΣΟΙ: Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κυριάκης, Γυφτοκώστας, Ματθαίου, Παπαδόπουλος.

Παρόντες ήταν και πέντε παίκτες από την Κ19 (Κούσης, Βασίλας, Μαργώνης, Βλάχος, Θέμελης) και τέσσερις υπό δοκιμή. Όπως αντιληφθήκατε, επιθετικός δεν υπήρχε, γι' αυτό άλλωστε και ο Καραϊσκάκης είναι σε αναζήτηση φορ. Θα γίνουν άλλες 5-6 μεταγραφές.

Last modified onΚυριακή, 22 Ιούλιος 2018 14:59

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep