Παναγιώτου: «Πολύ χαρούμενος»

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Καραϊσκάκη Άρτας ο Σταύρος Παναγιώτου.

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με τη μεταγραφή του Σταύρου Παναγιώτου στον Καραϊσκάκη Άρτας. Ο Αρτινός μπακ έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους» και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της πόλης μου μετά από τρία χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την πρόταση που μου έκανε και έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά και να είναι πιο ανταγωνιστική».

pankara

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την επιστροφή του 24χρονου (01/07/1993) ακραίου αμυντικού - μέσου, Σταύρου Παναγιώτου.

Ο Σταύρος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από περίπου τρία χρόνια, καθώς τελευταία φορά είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης τη σεζόν 2014/2015, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε: Αστέρα Ρόκκα (Δ΄ Εθνική), Εθνικό Φιλιππιάδας (Γ΄ και Δ΄ Εθνική), Κασσιώπη (Γ΄ Εθνική), δύο χρόνια στην ομάδα μας (52 συμμετοχές - τρία τέρματα), Ολυμπιακό Βόλου (Football League) και ΑΕ Σπάρτη (Γ΄ Εθνική και Football League). Σταύρο καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!».

Στη φωτογραφία ο Σταύρος Παναγιώτου (αριστερά) με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Άρη Δράκο.

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep