Πέντε εκτός για ΟΦΗ

Ο Καραϊσκάκης Άρτας ξεκίνησε προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ.

Σε ρυθμό ΟΦΗ μπήκε από την Τετάρτη (09/05) ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Δόξα Δράμας ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αν και η προετοιμασία ξεκίνησε μετ' εμποδίων.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μέλκας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος προπονήθηκε μόνος του και τρεις ακόμα απουσίαζαν. Πρόκειται για τον στρατευμένο Γυφτοκώστα και τους Μπουσινάκη, Θεολόγου. Όλοι τους δεν θα αγωνιστούν έως το φινάλε της σεζόν.

Πέντε εκτός εν όψει ΟΦΗ   Ο Καραϊσκάκης Άρτας ξεκίνησε προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ.   Σε ρυθμό ΟΦΗ μπήκε από την Τετάρτη (09/05) ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Δόξα Δράμας ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αν και η προετοιμασία ξεκίνησε μετ' εμποδίων.   Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μέλκας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος προπονήθηκε μόνος του και τρεις ακόμα απουσίαζαν. Πρόκειται για τον στρατευμένο Γυφτοκώστα και τους Μπουσινάκη, Θεολόγου. Όλοι τους δεν θα αγωνιστούν έως το φινάλε της σεζόν.

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2018 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep