Μετρήσεις στους Νέους

Η ομάδα Κ19 του Καραϊσκάκη Άρτας υποβλήθηκε σε σωματικές μετρήσεις.

[googlead][/googlead]

Ημέρα αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της Κ19 ήταν η Δευτέρα (16/02) στον Καραϊσκάκη Άρτας. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν σε σωματικές μετρήσεις υπό την καθοδήγηση της διαιτολόγου - διατροφολόγου, Μαίρης Ναυρόζογλου, η οποία έχει στο δυναμικό της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ανάλυση σύστασης σώματος.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Σε σωματικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων (Κ19) προέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04) η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Για τη διαδικασία κλήθηκε η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, Μαίρη Ναυρόζογλου (πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου) από τα Ιωάννινα, η οποία έχει στο δυναμικό της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ανάλυση σύστασης σώματος!

Με μόλις τέσσερις μήνες κυκλοφορίας, με εκατοντάδες έρευνες, 80 πατέντες και 98% συσχέτιση με Dexa, ο βραβευμένος με Red Dot Award, InBody 370s χρησιμοποιήθηκε για μια εκ βαθέων αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, μετρώντας με επαναληψιμότητα που αγγίζει το 99%,τον μυϊκό και λιπώδη ιστό, την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και ανόργανων στοιχείων, το βασικό μεταβολικό ρυθμό και άλλα πολλά, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η διατροφική και σωματική κατάσταση των αθλητών.

Από τις μετρήσεις δεν έλειψε η διεξαγωγή γραφημάτων ανάπτυξης βάρους και ύψους προς αξιολόγηση και εξασφάλιση της φυσιολογικής ανάπτυξης των μικρότερων αθλητών της ομάδας».

Last modified onΤρίτη, 17 Απρίλιος 2018 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep