«Δύο πολύτιμοι βαθμοί...»

Όταν φύγει το άγχος, ο Καραϊσκάκης Άρτας θα είναι πιο αποτελεσματικός σύμφωνα με τον Σάκη Παπαβασιλείου.

[googlead][/googlead]

Για δύο πολύτιμους βαθμούς που χάθηκαν και οι οποίοι θα έδιναν άλλη ώθηση στον Καραϊσκάκη Άρτας μίλησε ο Σάκης Παπαβασιλείου μετά το 2-2 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «πράσινων» δήλωσε:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Σε κανένα σημείο δεν κλειστήκαμε. Προσπαθήσαμε να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη, δημιουργώντας πολλές τελικές προσπάθειες. Για ακόμα μία φορά, όμως δεν είχαμε θετική κατάληξη. Αφήσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς, που θα μας έδιναν άλλη ώθηση στη συνέχεια.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Έδειξαν χαρακτήρα, ότι ήθελαν πολύ το παιχνίδι, μπήκαν διψασμένοι από το πρώτο λεπτό έως και το τελευταίο. Δημιουργήσαμε πολύ ωραίες και οργανωμένες προσπάθειες. Το κρατάμε αυτό και όταν λυθούν τα πόδια και φύγει το άγχος και η πίεση, θα βάλουμε και περισσότερα γκολ.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προπόνηση. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα γκολ, ώστε να μην έχουμε το άγχος όπως σήμερα που προηγηθήκαμε δύο φορές και από δύο αδράνειες δεχτήκαμε την ισοφάριση. Συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή. Να την εκμεταλλευτούμε, να δουλέψουμε σκληρά και να ξαναφέρουμε την ομάδα στις επιτυχίες, ώστε να πετύχουμε την παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Πού θα δοθεί βάρος κατά τη διάρκεια της διακοπής;

«Δεν είναι μόνο το επιθετικό. Είδαμε ότι και ανασταλτικά παρουσιάσαμε κάποια αρνητική εικόνα ανά διαστήματα. Αρχή είναι στο ποδόσφαιρο η ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, έχει τον έλεγχο, άρα κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε για την προσπάθεια που κάνουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Θεολόγου ως αριστερό μπακ:

«Έκρινα ότι ήταν απαραίτητο να δώσουμε ύψος λόγω και των καιρικών συνθηκών. Ήθελα και έναν πιο ανασταλτικό, γιατί ο αντίπαλος έχει καλά και γρήγορα εξτρέμ, οπότε έδωσα μια βαρύτητα στο ψηλό παιχνίδι για να εκμεταλλευτούμε τις στατικές φάσεις».

Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ δήλωσε:

«Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και έπρεπε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι πιο νωρίς. Δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια και να βλέπουμε μόνο μπροστά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep