«Πρέπει να είμαστε στην… τσίτα»

Ο τεχνικός του Καραϊσκάκη Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου θεωρεί πως δεν έχει τελειώσει η υπόθεση παραμονή για την ομάδα του. 

[googlead][/googlead]

Η ΑΕ Καραϊσκάκης πατάει καλά στα… πόδια της αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο ο τεχνικός των Αρτινών, Σάκης Παπαβασιλείου θεωρεί πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση σωτηρία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θα ξεκινήσω διαφορετικά τη συνέντευξη για να πως τα καλύτερα λόγια για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, τους φίλους μου Νίκο Θεοδοσιάδη και Αλέκο Κούρτογλου, οι οποίοι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στην ομάδα τους και έχουν εξαιρετική πορεία. Με σκληρή δουλειά διέψευσαν όσουν πίστευαν ότι ο Απόλλων Λάρισας θα είναι από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Με την αύρα που έδωσαν σε αυτή την ομάδα απέδειξαν και οι δύο πως έχουν μέλλον.

Ήμασταν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πολύ καλοί, δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είχαμε πάρα, μα πάρα πολλές τελικές προσπάθειες και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Μετρήσαμε σχεδόν 15 τελικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία με αποκορύφωμα το δοκάρι που δεν ήρθε ακόμη ένα γκολ. Είναι απαραίτητο να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, αφού δεν μπορεί να δημιουργείς τόσες πολλές ευκαιρίες και να μην πετυχαίνεις εύκολα γκολ, με αποτέλεσμα να μένεις με το άγχος του 1-0 και τον κίνδυνο να σε ισοφαρίσει ο αντίπαλος και να τρέχεις στη συνέχεια.

Οι ποδοσφαιριστές μου έβγαλαν στο γήπεδο προσπάθεια και έδειξαν πως έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα. Αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Για εμένα, όμως, είναι απαραίτητο να επισημάνω τον κίνδυνο και να υπενθυμίσω πως δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα της παραμονής. Μπροστά μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Υπάρχει ακόμη ο Γολγοθάς του δεύτερου γύρου που πρέπει να περάσουμε και θα μπορέσουμε να ησυχάσουμε μόνο όταν σωθούμε και μαθηματικά. Μέχρι τότε θα πρέπει όλοι να είμαστε στην «τσίτα», να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα στις θέσεις παραμονής της κατηγορίας και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τα νέα παιδιά της ομάδας του, επεσήμανε ότι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός και να μην επαναπαυτεί κανένας, στην πορεία...

Από την πλευρά του ο αμυντικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Ορέστης Νικολόπουλος στάθηκε στην θέληση της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κερδίσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και δείξαμε μια ομάδα με εμπειρία, για την κατηγορία».

ΠΗΓΗ: Epithesi.gr

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep