«Υγεία και πλάνο»

Οι πρώτες εντυπώσεις του Στέργιου Ψιάνου από τον Καραϊσκάκη Άρτας και η βεβαιότητα παραμονής.

[googlead][/googlead]

Στο πρωτάθλημα της Football League επέστρεψε φέτος τον χειμώνα ο Στέργιος Ψιάνος. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος ενισχύει πλέον τον Καραϊσκάκη Άρτας και μίλησε στο FL News για τις πρώτες του εντυπώσεις, αλλά και για τον στόχο της άνετης παραμονής. Αναέρθηκε στην υγεία που αποπνέουν οι «πράσινοι», στο πλάνο τους, αλλά και στην επιστροφή του στην Καλαμαριά μετά από εννέα χρόνια.

«Η ομάδα είναι υγιής και έχει πλάνο», τόνισε ο Ψιάνος και αναφερόμενος στις έως τώρα εντυπώσεις του είπε: «Είναι πάρα πολύ θετικές. Οι άνθρωποι της διοίκησης παιχνίδι με παιχνίδι δουλεύουν σε θέματα οργάνωσης. Γι' αυτό τον λόγο επέλεξα τον Καραϊσκάκη Άρτας. Διαφορετικά δεν θα επέστρεφα στη Football League».

Όσο για τον στόχο της παραμονής; «Θα τον πετύχουμε. Έχουμε μία σειρά εντός έδρας αγώνων αρχής γενομένης από αυτόν με τον Απόλλωνα Λάρισας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμή μας και να ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Φυσικά, θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας για να επιτευχθεί ο στόχος το συντομότερο δυνατό. Εμείς τα παιδιά που ήρθαμε τον χειμώνα στην ομάδα προσαρμόζαστε, ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς».

Την Κυριακή (11/02) ο Ψιάνος κατέγραψε τη δεύτερη συμμετοχή του με τον Καραϊσκάκη Άρτας και, μάλιστα, τέθηκε αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την ομάδα που τον ανέδειξε. «Ήταν λίγο περίεργα τα συναισθήματα, γιατί γύρισα στην Καλαμαριά μετά από εννέα χρόνια.

Έχουν αλλάξει πολλά. Είναι η ομάδα που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα και έπαιξα στην Α' Εθνική, στις καλές εποχές του. Τότε ο κόσμος ήταν πολύ κοντά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς πήραμε έναν σημαντικό βαθμό».

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα της Football League και τη μάχη της ανόδου ο Ψιάνος είπε:

«Βλέπω ότι πηγαίνει πιο πολύ στη δύναμη. Είναι και τα περισσότερα γήπεδα σε άσχημη κατάσταση. Φαβορί θεωρώ ότι είναι ο Άρης με τον ΟΦΗ. Πολύ καλή πορεία κάνει και η Παναχαϊκή, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρει να μείνει μέχρι τέλους σε τροχιά ανόδου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep