Εκαναν σεφτέ και οι δύο

Το ξέσπασμα του Σωκράτη Ευαγγέλου Το ξέσπασμα του Σωκράτη Ευαγγέλου

Τα πρώτα τους γκολ στη Football League πέτυχαν οι Σωκράτης Ευαγγέλου και Αλέξανδρος Μπεκατώρος στη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Παναιγιάλειου.

[googlead][/googlead]

Οταν ο Σωκράτης Ευαγγέλου άνοιξε το σκορ στη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Παναιγιάλειου (2-0) έκανε μία χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του δείχνοντας ότι ξεσκόνισε από πάνω του την κακοδαιμονία...

Το έψαχνε αυτό το γκολ ο επιθετικός των Αρτινών (γεννηθείς 21/7/1993). Δεν ήταν απλώς το πρώτο φετινό, αλλά γενικότερα το παρθενικό του σε επίπεδο Football League. Το πέτυχε στην 32η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Είχε 13 εμφανίσεις με τον Εργοτέλη το 2012-13, 3 με τον Τύρναβο το πρώτο μισό της περιόδου 2013-14, 5 με τον ΑΟ Χανιά το 2014-15 και έφτασε τις 11 (οι 10 ως αλλαγή) με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο ματς της Δευτέρας (5/2).

Με τους Αρτινούς, πάντως, ο Ευαγγέλου είχε σκοράρει 16 φορές σε 50 συμμετοχές την προηγούμενη διετία στη Γ' Εθνική.

Στην τρίτη κατηγορία είχε ανοίξει λογαριασμό σκοραρίσματος και ο 23χρονος αριστερός μπακ Αλέξανδρος Μπεκατώρος (5 τέρματα σε 63 συμμετοχές), αλλά στη Football League ήταν «άκαπνος» μέχρι να εκτελέσει εύστοχα το φάουλ απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Τα κατάφερε στην 18η συμμετοχή του (10 με Πανθρακικό το πρώτο μισό της περιόδου 2016-17, 2 με τον Αχαρναϊκό στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου και άλλες 6 από το Γενάρη και μετά με την ΑΕ Καραϊσκάκης).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep