Ηρθε κι «έδεσε» με τον κορμό

Ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Μπεκατώρος «έδεσε» με τον αμυντικό κορμό της ΑΕ Καραϊσκάκης στα παιχνίδια με Αρη και Δόξα Δράμας.

[googlead][/googlead]

Από την αρχή της σεζόν υπάρχουν κάποιες σταθερές στην άμυνα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Το νέο πρόσωπο που ήρθε κι «έδεσε» στον κορμό της ομάδας, όπως φάνηκε στις λευκές ισοπαλίες με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τη Δόξα Δράμας στους Αγίους Αναργύρους Αρτας, είναι ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής (μεταγραφή Ιανουαρίου, μιας και ξεκίνησε τη σεζόν στον Αχαρναϊκό) είχε δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές με Εργοτέλη (νίκη 2-1) και Παναχαϊκή (ήττα 0-1) πριν συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα.

Τελικά έπαιξε βασικός σε δύο παιχνίδια που απαιτούσαν υψηλό βαθμό αμυντικής προσήλωσης και «κούμπωσε» ως αριστερό μπακ δίπλα στους μόνιμους Ηλία Μέλκα (τερματοφύλακας), Νίκο Παπανίκου (δεξί μπακ), Αριστοτέλη Καραγιαννίδη, Παντελή Θεολόγου (στόπερ), Γιώργο Μακρή και Μάριο Χούσο (αμυντικοί μέσοι).

Γενικότερα δε η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε δύο ισχυρότατες ομάδες δείχνοντας τα... δόντια της.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep