Νίκη για... προσπέρασμα

Η ΑΕ Καραϊσκάκης θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε πιο ποιοτικές ομάδες.

[googlead][/googlead]

Τη Δόξα Δράμας υποδέχεται το Σάββατο (27/1, 15.00) η ΑΕ Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League. Μετά το εκτός έδρας 0-0 με τον Άρη, οι Αρτινοί θα επιδιώξουν να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα επί ενός αντιπάλου που θεωρητικά είναι ανώτερη ομάδα, αλλά ύστερα από 12 αγώνες είναι στην ίδια θέση.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Σάκης Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία όπως αναμενόταν δεν συμπεριλήφθηκε ο Ρανγκέλοφ. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί Άτσκα - Καψάλης, οι μέσοι Γούλας - Μουκίδης και οι μεσοεπιθετικοί Γυφτοκώστας (στρατευμένος) και Μπουσινάκης (ατομικό πρόγραμμα).

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κουσίδης, Κυριάκης, Λουκίνας (επιθετικοί). 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ΠΑΕ για ένα ακόμα εντός έδρας ματς κάλεσε τους οπαδούς της να στηρίξουν την ομάδα. Σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα υποδεχτεί την ομάδα της Δόξας Δράμας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ώρα έναρξης 15:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας χρειάζεται την στήριξη του κόσμου στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου, στο οποίο θα επιδιώξει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σας καλούμε να δώσετε το «παρών» στο Γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας και να στηρίξετε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας να φτάσει στη νίκη. Το Σάββατο 27/01 στις 15:00 όλοι στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep