Σοβαρός και με... ώθηση

Στην ΑΕ Καραϊσκάκη αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα το... ιστορικό ματς με τον Αχαρναϊκό.

[googlead][/googlead]

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αχαρναϊκός αφήνουν ανεπηρέαστο τον Καραϊσκάκη. Η ομάδα της Άρτας υποδέχεται την Κυριακή (05/11, 15:00) στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων τους «πράσινους» και γνωρίζει ότι πρέπει να δείξει τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα για να φτάσει στην επικράτηση. Ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να φτάσουν στην επικράτηση και παράλληλα να ικανοποιήσουν τους οπαδούς, οι οποίοι θα συμπαρασταθούν.

Η αναμέτρηση της 2ης στροφής είναι ιστορική για τον Καραϊσκάκη, αφού για πρώτη φορά οι Αρτινοί θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους σε επίπεδο Football League. Η ήττα στο Ρέθυμνο αποτελεί παρελθόν και άπαντες είναι αποφασισμένοι να μπουν με το δεξί στις εντός έδρας υποχρεώσεις. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σιαράβας, Τσάκαλος, Μιχάλης, Άτσκα, Γούλας, Μπαλαδήμας και Φίλιος.

Η 18άδα: Ραχιώτης, Μέλκας, Καψάλης, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Μουκίδης, Γυφτοκώστας, Χούσος, Δημητριάδης, Κόλλινς, Τσοντάκης, Μακρής, Κυριάκης, Ευαγγέλου, Μακρίδης, Λουκίνας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 02:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep