Πρόβλημα στον έσω πλάγιο

Ο Γιώργος Μακρής βάζει πάγο στο γόνατο (φωτό από artagoal.gr) Ο Γιώργος Μακρής βάζει πάγο στο γόνατο (φωτό από artagoal.gr)

Διάταση στον έσω πλάγιο η πρώτη εκτίμηση για τον Γιώργο Μακρή της ΑΕ Καραϊσκάκης - επανεξετάζεται την Κυριακή 15/10, ανοικτό και για μαγνητική.

[googlead][/googlead]

Στον έσω πλάγιο σύνδεσμο διαγνώστηκε το πρόβλημα για τον Γιώργο Μακρή που αντικαταστάθηκε στα πρώτα λεπτά του φιλικού της ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Παναιγιάλειο.

Ο 33χρονος μέσος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και το πρώτο καθησυχαστικό συμπέρασμα του ιατρικού τιμ αναφέρει ότι υπέστη διάταση. Την Κυριακή 15/10 θα γίνει πάντως επανεκτίμηση της κατάστασης, ενώ αν κριθεί σκόπιμο θα μεταβεί τη Δευτέρα 16/10 στα Γιάννενα για να υποβληθεί σε μαγνητική.

Σημειώνεται ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης περιμένει την επίσημη απάντηση από την ΕΠΟ για το αν μπορεί να εκδοθεί το δελτίο του Γιώργου Μακρή. Ο παίκτης συμφώνησε με την ομάδα της Άρτας την περίοδο που είχαν δικαίωμα μετεγγραφής οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, όμως θα πρέπει να ανοίξει το TMS, καθώς το διεθνές πιστοποιητικό τού παίκτη βρίσκεται στην ιταλική ομοσπονδία, μετά τη θητεία του στην Πίζα.

Στην Άρτα πάντως εμφανίζονται αισιόδοξοι για την αίσια κατάληξη της ιστορίας.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep