Τσεκάρει Τζουμάκη με Παναιγιάλειο

Στο φιλικό του Σαββάτου (14/10) με τον Παναιγιάλειο θα τσεκάρει τον υπό δοκιμή Δημήτρη Τζουμάκη ο προπονητής του Καραϊσκάκη Σάκης Παπαβασιλείου.

[googlead][/googlead]

Ο υπό δοκιμή Δημήτρης Τζουμάκης δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Τετάρτης (11/10) με την Παναχαϊκή, όμως ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Σάκης Παπαβασιλείου αναμένεται να τσεκάρει τον 19χρονο μεσοεπιθετικό στο επόμενο τεστ κόντρα στον Παναιγιάλειο το Σάββατο (14/10, 4 μ.μ.) στη Φιλιππιάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά δείχνει καλά στοιχεία και η απόφαση για το αν αποκτηθεί θα ληφθεί προσεχώς.

Συντήρηση χλοοτάπητα

Από κει και πέρα, μετά την επανασπορά του περασμένου καλοκαιριού, ξεκίνησαν και εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στη φυσική έδρα της ομάδας -στους Αγίους Αναργύρους- όπου φιλοξενήθηκε και το φιλικό με την Παναχαϊκή.

Ενα τεστ (0-0) από το οποίο προέκυψαν θετικότατα συμπεράσματα για την ΑΕ Καραϊσκάκης, αφού ανταποκρίθηκε απέναντι σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο. Επιπλέον θετικά σχολιάστηκε και η ανταπόκριση του κόσμου (περίπου 800 άτομα με ελεύθερη είσοδο πάντως) σε μία μέρα που διεξάγονταν αγώνες κυπέλλου στην ΕΠΣ Αρτας.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep