Εξαρτάται από... FIFA!

Ο Γιώργος Μακρής έχει συμφωνήσει με την ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά η περίπτωση του εμπίπτει στις διεθνείς μεταγραφές.

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε, αλλά η απόκτηση του Γιώργου Μακρή από την ΑΕ Καραϊσκάκης εξαρτάται από τις βουλές της FIFA.

Με δεδομένο ότι η προηγούμενη ομάδα του 33χρονου μέσου ήταν η ιταλική Πίζα, η περίπτωσή του εμπίμπτει στις διεθνείς μεταγραφές (αφού βρίσκεται ακόμη στο γείτονα χώρα το διεθνές πιστοποιητικό του).

Η ΕΠΟ έχει απευθύνει σχετικό ερώτημα στην παγκόσμια ομοσπονδία (για το τι ισχύει δηλαδή, όταν απαιτείται να σταλεί το TMS από άλλη χώρα) προκειμένου να ενημερώσει ακολούθως την ΑΕΚ Καραϊσκάκης, αλλά και τη Δόξα Δράμας.

Δοκιμάζει τον Νιγηριανό Ακίμ
Οπότε ο Γιώργος Μακρής -που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κατερίνη- περιμένει στο ακουστικό του. Νέο πρόσωπο, πάντως, στις προπονήσεις της ΑΕ Καραϊσκάκης είναι ο υπό δοκιμή Νιγηριανός αριστερός εξτρέμ Ακίμ ο οποίος είχε απορριφθεί προ καιρού από τη Δόξα Δράμας. Για τον παίκτη θα αποφανθεί ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου.

Από κει και πέρα το σκηνικό των προπονήσεων μεταφέρεται για τουλάχιστον 15 μέρες στο Δημοτικό Στάδιο Αρτας (κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη), καθώς στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων ξεκίνησαν βελτιωτικές εργασίες εν όψει της συμμετοχής του συλλόγου στη Football League.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep