«Τελικός στη Δράμα»

Το σχόλιο του Γιάννη Μάγγου μετά το 3-3 του Καραϊσκάκη Άρτας απέναντι στην Παναχαϊκή.

Ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας, Γιάννης Μάγγος δήλωσε μετά το 3-3 με την Παναχαϊκή για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ:

«Αρχικά, χρόνια πολλά με υγεία, να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες με την πανδημία. Θέλαμε τη νίκη, ξεκάθαρα για να συνεχίσουμε την πολύ καλή εμφάνιση των τελευταίων παιχνιδιών. Το παιχνίδι είχε την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Δεχθήκαμε γκολ στο 94' και είναι πολύ στενάχωρο για εμάς. Το μόνο που μπορώ να πω είναι μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή προσπάθεια και ανέτρεψαν ένα σκορ από 1-2 σε 3-2 και όταν γυρίζεις ένα τέτοιο σκορ απέναντι σε μια βαριά φανέλα όπως είναι η Παναχαϊκή μόνο μπράβο λέω στα παιδιά μου. Συνεχίζουμε μέχρι τέλος και με ελπίδες.

Για την Παναχαϊκή και τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

«Έχω πει από την αρχή ότι δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Χαίρομαι για την Παναχαϊκή, τιμάει την φανέλα που φοράει και πρέπει να το καταλάβουν όλοι στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή δεν αρμόζει σε αυτή την κατηγορία, είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε. Εμείς πρέπει να κάνουμε το κάτι καλύτερο».

Για το ματς στη Δράμα:

«Είναι ο τελικός και πρέπει να κερδίσουμε».

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και αν είναι αυτός ο Καραϊσκάκης που πρέπει:

«Σίγουρα. Όπως και στα τελευταία πέντε ματς, είναι η ομάδα που μ' αρέσει, η ομάδα που θέλω να παίζει, ο τρόπος, η πίεση, Πρώτα ο Θεός να σωθούμε και του χρόνου θα είναι κάτι ανάλογο και καλύτερο ακόμη».

Last modified onΤετάρτη, 05 Μάιος 2021 11:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep