«Άψογη διαιτησία»

Χάνει την πρεμιέρα των πλέι άουτ ο Νταβίντ Ναζίμ του Καραϊσκάκη Άρτας. Συνεχάρησαν όλες τις ΠΑΕ οι Πράσινοι.

Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του πανηγύρισε στην αυλαία της κανονικής διάρκειας ο Καραϊσκάκης Άρτας και δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Διαγόρα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ συγχαίρει τον διαιτητή του αγώνα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ κ. Κατσικογιάννη (Ηπείρου), τους βοηθούς του ίδιου αγώνα κ.κ. Μηνούδη, Βρούζο (Πιερίας) καθώς και τον 4ο Τάση (Ηπείρου) για την άψογη διαιτησία τους».

Οι Πράσινοι στην πρεμιέρα των πλέι άουτ θα δοκιμαστούν στα Τρίκαλα και εκτός πλάνων του Γιάννη Μάγγου θα βρίσκεται ο Νταβίντ Ναζίμ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η ΠΑΕ συνεχάρη, επίσης, όλες τις ομάδες που μπήκαν στα πλέι οφ και όσες συμμετάσχουν στα πλέι άουτ:

«Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου για την είσοδό της στα play off της Super League 2 καθώς και στις ομάδες του Ιωνικού, της Ξάνθης, του Λεβαδειακού, του Εργοτέλη και των Χανίων που συμμετέχουν στην "μάχη" της ανόδου στη Super League 1.

Παράλληλα και μετά το πέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της κατηγορίας μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο "ευχαριστώ" προς τα ιατρικά επιτελεία όλων των ομάδων της Super League 2 για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και τραυματισμών, στα προπονητικά επιτελεία και φυσικά στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που ήταν οι πρωταγωνιστές για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτούς τους τέσσερις και πλέον μήνες ώστε να ολοκληρωθούν 22 αγωνιστικές, στο πιο δύσκολο, ανταγωνιστικό και καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Τέλος, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα play out και υπενθυμίζουμε ότι είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά και φίλοι τις υπόλοιπες 364 ημέρες και 22,5 ώρες».

Last modified onΠέμπτη, 22 Απρίλιος 2021 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep