Διπλό «όχι» σε Καλλιθέα

Η ΕΠΟ απέρριψε, τόσο την προσφυγή της Καλλιθέας κατά της απόφασης αφαίρεσης βαθμών για την επιτήρηση, όσο και την έφεση κατά του Καραϊσκάκη Άρτας.

Διπλή απόρριψη για την Καλλιθέα από την ΕΠΟ και ελαχιστοποίηση των ελπίδων για αναρρίχηση στη βαθμολογία. Η αθηναϊκή ομάδα είχε καταθέσει έφεση κατά της απορριπτικής απόφασης στην ένστασή της σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της εκδίκασης), αλλά και προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Football League και της απόφασης με την οποία αφαιρούνταν βαθμοί λόγω αποτυχίας στο πρώτο στάδιο επιτήρησης.

Το αποτέλεσμα και στις δύο υποθέσεις ήταν αρνητικό για την αθηναϊκή ομάδα. Τόσο η Επιτροπή Εφέσεων, όσο και το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψαν τα αιτήματα της ΠΑΕ. Στο μεν ζητούσε να πάρει στα χαρτιά τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Άρτας, γιατί αυτή δεν συμμετέχει στην κεντρική ασφάλιση. Στο δε, όπως υποστήριξε την Πέμπτη (07/06) στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ποτέ η ΕΠΟ δεν κοινοποίησε απόφαση περί ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών για τη διαδικασία επιτήρησης (το FL News θα σας παρουσιάσει σε νεότερη ανάρτηση το ρεπορτάζ της εκδίκασης).

Με τον τρόπο αυτό ένα μέτωπο... ελπίδας της Καλλιθέας χάθηκε, αλλά δεν αποκλείεται η ίδια να προσφύγει στο Διαιτητικό για το ασφαλιστικό ζήτημα. Η απόφαση του Διαιτητικού:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απορρίπτει την προσφυγή της ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα, με την οποία η προσφεύγουσα ζητά την εξαφάνιση της από 18/05/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League στο σκέλος που την αφορά και σχετίζεται με την αφαίρεση από την ομάδα της τριών (3) βαθμών από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της περιόδου 2017-2018 σύμφωνα με την απόφαση της ΠΟΑ/ΕΠΟ».

Η απόφαση της Εφέσεων:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν την ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα κατά της 75/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League και της ΠΑΕ ΑΕ Καραϊσκάκης».

Last modified onΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 23:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep