Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Αρβανίτη-Μουσταφίδη η Καλλιθέα

Οι δύο ποδοσφαιριστές δέχτηκαν κίτρινες στο ματς με τον Πλατανιά και θα λείψουν απέναντι στην Καλλονή.

Το απόγευμα της Παρασκευής (22/6) θα πετούσε για το «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή της Καλλιθέας, η οποία την Πέμπτη (21/6) άλωσε το Μάλεμε επικρατώντας 0-1 του Πλατανιά. Η αποστολή είναι ακόμα στην Κρήτη, νωρίς το απόγευμα θα επιστρέψει στο Ελ. Βενιζέλος, απ’ όπου αμέσως θα αναχωρήσει για Μυτιλήνη για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής. Το δυσάρεστο για τον προπονητή Νίκο Παντέλη είναι οι κίτρινες κάρτες που χρεώθηκαν οι Μουσταφίδης και Αρβανίτης, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Καλλονή. Οι δύο αυτές απουσίες θα καλυφθούν από τον Στούμπο και τον Δημητρίου που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Γνωστή είναι η απουσία του Βιδάλη, που παραμένει εκτός αποστολής.

 

Στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά βρέθηκαν και 10 οπαδοί της Καλλιθέας, οι οποίοι μετά τη λήξη του αγώνα, είπαν στους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την ΠΑΕ: «Μας κάνατε να νιώσουμε υπερήφανοι που είμαστε φίλαθλοι της Καλλιθέας», ενώ παράλληλα έδωσαν και τα συγχαρητήριά τους στον προπονητή μας, κ. Νίκο Παντέλη».

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Καλλιθέας, Σταύρος Καρακασίδης, επέστρεψε την Παρασκευή (22/6) το πρωί στην Αθήνα από την Κρήτη και έκανε την εξής δήλωση: «Η μεγάλη νίκη που πέτυχε η Καλλιθέα επί του Πλατανιά, πέρα από την τεράστια βαθμολογική σημασία που είχε για την ομάδα μας, έδειξε ότι αυτός ο σύλλογος είναι φτιαγμένος από μέταλλο. Σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα στην Κρήτη η Καλλιθέα αγωνίστηκε σχεδόν 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο και όμως χάρη στην αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών έφυγε από το γήπεδο με τη νίκη. Η ομάδα μας αντιμετώπισε σωρεία κίτρινων καρτών ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

 

Η διαιτησία όχι μόνο δεν χαρίστηκε απέναντι στην ομάδα μας αλλά αντιθέτως αντιμετωπίσθηκε με αυστηρότητα σε όλες τις πιθανές ή μη περιπτώσεις φάουλ με αποτέλεσμα διαρκώς η μπάλα να δίδεται στον αντίπαλο. Για το λόγο αυτό και ενόψει των τελευταίων τριών κρίσιμων αγωνιστικών των πλέι-οφ, καλώ τις αρμόδιες αρχές να ορίζουν με απόλυτη προσοχή τους πιο κατάλληλους διαιτητές προκειμένου το παιχνίδι να παίζεται 50-50. Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει για την φιλοξενία τη διοίκηση του Πλατανιά, που δεν έχει άμεση ευθύνη για τα μικροεπεισόδια στο γήπεδο, τα οποία και προσπερνάμε».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούνιος 2012 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep