Παντέλης: «Ο… Θεός μας έδωσε το ματς»

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης δεν πανηγυρίζει παρά την πρωτιά.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά, ο προπονητής των «κυανόλευκων» δεν δίστασε να τονίσει ότι τη νίκη τους την έδωσε ο… Θεός.

Αναλυτικά ανέφερε: «Έγινε ένα από τα καλύτερα ματς, εμείς ακολουθήσαμε μια σωστή αμυντική τακτική και στηριχθήκαμε στις αντεπιθέσεις απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πλατανιάς, στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε και με τις αλλαγές που κάναμε "χτυπήσαμε" το παιχνίδι στο τέλος.

Ο Θεός μας το έδωσε το ματς και έτσι καλύψαμε τους βαθμούς των δυο προηγούμενων αγωνιστικών απέναντι όπως είπα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε γιατί με τις κάρτες και τις απουσίες που έχουμε θα είναι πολύ δύσκολο το ματς στην Μυτιλήνη. Εμείς και την ισοπαλία να παίρναμε θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Για το πέναλτι δεν μπορώ να ξέρω αλλά πιστεύω ότι η διαιτησία δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα σήμερα. Για το γκολ μας ο Δημήτρης (σ.σ. Αρβανίτης) είναι εδώ θα τον ρωτήσετε. Ευχαριστούμε τον Πλατανιά και την διοίκηση του για την φιλοξενία».

Ακολούθως ο σκόρερ της Καλλιθέας, Δημήτρης Αρβανίτης δήλωσε: «Προερχόμασταν από δυο ισοπαλίες και έπρεπε σήμερα να κλείσουμε καλά τα ατού του Πλατανιά για να πάρουμε αποτέλεσμα. Η ισοπαλία ήταν καλή για εμάς όμως σταθήκαμε τυχεροί και πήραμε το ματς.

Για την φάση του γκολ δεν υπάρχει περίπτωση φάουλ. Έχω προλάβει τον τερματοφύλακα του Πλατανιά και στέλνω την μπάλα μέσα και τα χέρια του μετά βρίσκουν τα πόδια μου».

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιούνιος 2012 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep