Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Καλλιθέα δεν νιώθει δικαιωμένη...

Η Καλλιθέα ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι από τη δικαστική υπόθεση βγαίνει πιο δυνατή.

Αναλυτικά η αθηναϊκή ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ, μετά την έκδοση της ομόφωνης αθωωτικής απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, για την υπόθεση του αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, ούτε πανηγυρίζει ούτε αισθάνεται δικαιωμένη. Δεν πανηγυρίζει γιατί η αθωωτική απόφαση ήταν μονόδρομος, αφού δεν υπήρχαν ούτε στοιχεία, ούτε ενδείξεις -έστω ασθενείς- ούτε καν υποψίες.

Τη σε βάρος μας κατηγορία για τον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ συνόδευε το απόλυτο κενό. Δεν αισθάνεται δικαιωμένη γιατί δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα αυτοί που μεθόδευσαν το σε βάρος της ανοσιούργημα. Δεν θα παύσουμε ν’ αναζητάμε εκείνους που συκοφάντησαν την ομάδα μας είτε για να την εκδικηθούν είτε για να καλύψουν τις δικές τους ανομίες.

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ βγαίνει από την 15ήμερη άδικη δοκιμασία πιο δυνατή. Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όλοι εμείς που αισθανθήκαμε την αδικία, είμαστε ακόμα πιο ενωμένοι και αποφασισμένοι. Δεν θ’ αργήσει να φθάσει η ώρα της τιμωρίας γι’ αυτούς που ύπουλα προσπάθησαν να πλήξουν την τιμή της ομάδας μας και της Διοίκησής της».

Last modified onΤρίτη, 05 Ιούνιος 2012 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep