Του έδωσε δεύτερη ευκαιρία

Πρόστιμο αποφάσισε να επιβάλλει η Καλλιθέα στον Αλεχάντρε Ταλέντο - την Παρασκευή επιστρέφει από την "απομόνωση" ο παίκτης.

[googlead][/googlead]

Ως δεύτερη ευκαιρία μπορεί να ερμηνευτεί το χρηματικό πρόστιμο που αποφάσισε να επιβάλλει (σύμφωνα με πληροφορίες του FL News) η Καλλιθέα στον Αλεχάντρε Μασέδο Ταλέντο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής απολογήθηκε για την "κοπάνα" του από την αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη (28/10) για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη και ενημερώθηκε ακολούθως για την ποινή.

Να σημειωθεί εδώ πως το χρηματικό πρόστιμο δεν μπορεί -βάσει κανονισμού- να υπερβαίνει το 3% επί των ετήσιων αποδοχών του.

Η ΠΑΕ, ωστόσο, δεν θέλησε να προχωρήσει σε άλλη εξοντωτική τιμωρία επιλέγοντας να δώσει -μετά αυστηρών προειδοποιήσεων- μία δεύτερη ευκαιρία στον Ταλέντο.

Οπότε από την Παρασκευή 3/11 ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, μετά την "απομόνωση" των προηγούμενων ημερών. Αν ο παίκτης επιλεγεί από τον κόουτς Μαρσέλο Τροΐζι και για τη αποστολή του αγώνα με την Παναχαϊκή (Κυριακή 5/11, 15:00) θα φανεί στην πορεία.

[googlead][/googlead]

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 15:45 Comment Link

    Εναν ποιοτικο παιχτη εχουμε..
    Στην Κρητη δεν επαιξε τη σεντρα δεν περασαμε....ας αφησουμε τις εξοντωτικες τιμωριες γιατι δεν μας πολυπαιρνει κιολας

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep