Η συγγνώμη και το μήνυμα

Ο Ταλέντο ζήτησε συγνώμη από συμπαίκτες και προπονητή, ενώ ο Σταύρος Καρακασίδης έστειλε μήνυμα πειθαρχίας στα αποδυτήρια της Καλλιθέας.

[googlead][/googlead]

Εκτός από το χρηματικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε, ο Αλεχάντρε Ταλέντο όφειλε και μία συγνώμη τόσο προς τους συμπαίκτες του όσο και προς τον προπονητή του Μαρσέλο Τροΐζι για την "κοπάνα" του από την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Εργοτέλη.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, λοιπόν, έκανε τη δήλωση μεταμέλειας στο περιθώριο της προπόνησης την Παρασκευή 3/11 στο Δημοτικό Στάδιο.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σταύρος Καρακασίδης -εκπροσωπώντας τη διοίκηση- έσπευσε να στείλει μήνυμα πειθαρχίας. Αφού πρώτα ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την ποινή του Ταλέντο, τόνισε εν συνεχεία πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τετοια περιστατικά και επισήμανε χαρακτηριστικά πως "θέλουμε να γίνουμε ομάδα, όχι να παίζει ο καθένας για τον εαυτό του".

Να σημειωθεί ότι ο Ταλέντο δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή (5/11, 15:00) στο "Ελ Πάσο" και ουσιαστικά θα υπολογίζεται από Δευτέρα στα πλάνα του Μαρσέλο Τροΐζι.

Στο ματς με τους Αχαιούς θα απουσιάσει και ο προερχόμενος από τραυματισμό Βασίλης Ταμπάκης ο οποίος ξεκίνησε ατομικό προγραμμα την Παρασκευή 3/11.

Η Καλλιθέα, πάντως, θέλει (μετά το 0-0 στο Παγκρήτιο) να διατηρήσει το αήττητο στη Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep