Με Μπέλη, Τσίπρα η Καλλιθέα

Η αποστολή της Καλλιθέας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Ντεμπούτο στον πάγκο της Καλλιθέας θα κάνει την Κυριακή (09/04, 16:00) ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων» δεν είχε το χρονικό διάστημα που θα επιθυμούσε για να περάσει τη φιλοσοφία του στους «κυανόλευκους» και έριξε το βάρος στην ψυχολογία, ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο ματς της της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League η Καλλιθέα είναι το αουτσάιντερ, όμως αυτή τη φορά υπολογίζει στους Τσίπρα, Μπέλη, οι οποίοι επιστρέφουν στην αποστολή. Αντίθετα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι Στεφάνοβιτς, Κρεββατάς, Σμυρλής αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμών, ενώ ο Κατσικογιάννης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Η αποστολή: Μιχελής, Σταυριανός, Κορωνάκης, Ντιακιτέ, Καντέ, Μασέδο, Γουόρντεν, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Γκίνη, Μάκο, Πινιώτης, Σταματάκος, Ηλιάδης, Μπέλης, Ταμπάκης, Τσίπρας.

Παρελθόν ο Γιαγκουδάκης

Στο ρόστερ της Καλλιθέας δεν βρίσκεται πλέον ο Ραφαήλ Γιαγκουδάκης. Ο 27χρονος μέσος έπειτα από τρεις συμμετοχές αποτελεί παρελθόν, ενώ ο αποκλεισμός του Ντούνη από την 20άδα φανερώνει πως και ο 20χρονος γκολκίπερ που είχε δοθεί δανεικός από την ΑΕΚ, δεν υπολογίζεται.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 08 Απρίλιος 2017 12:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep