«Τρία φάουλ στο δεύτερο γκολ»

Ο Τάκης Γκώνιας εξέφρασε απορία για την ικανότητα των διαιτητών και τόνισε ότι η Καλλιθέα έχει πετύχει απίθανα πράγματα.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Τάκης Γκώνιας μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Ο τεχνικός της Καλλιθέας εξέφρασε απορία για την ικανότητα των διαιτητών και ανέφερε: «Δεχόμαστε ένα δεύτερο γκολ, όπου έχω την αίσθηση πως έχουν γίνει τρία φάουλ. Είναι κρίμα η προσπάθειά μας να κρίνεται από ανθρώπους που δεν ξέρω πόσο ικανοί είναι να διαιτητεύουν. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί έχουμε πετύχει απίθανα πράγματα. Θεωρώ ότι αυτοί που είδαν από την τηλεόραση το ματς θα τους άρεσε πολύ η εικόνα μας.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε φτάσει την επικοινωνία μας στο γήπεδο σε πολύ ψηλό επίπεδο. Έχουμε εργαστεί πολύ για να πετύχουμε αυτά που είδατε... Στο δεύτερο ημίχρονο είδα μία αντεπίθεση από τον αντίπαλο. Αυτή την άμυνα για να την πετύχει μια ομάδα είναι πολύ δύσκολο. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη να είναι οι παίκτες αλάνθαστοι. Θέλουν χρόνο. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, με το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου και είμαι βέβαιος ότι η επιτυχία θα έρθει πολύ σύντομα».

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep