Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντέλης: «Εξάποντο με Παναχαϊκή»

Ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρισε το ματς με την Παναχαϊκή ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης.

Μία ημέρα πριν το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής με την ομάδα της Πάτρας ο Παντέλης χτύπησε το «καμπανάκι» και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε: «Αγώνες όπως ο αυριανός με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς είναι πολύ σημαντικοί. Είπα και στα παιδιά πως αν κερδίσουμε είναι σαν να παίρνουμε 6 βαθμούς, 3 οι βαθμοί της νίκης και 3 που χάνει η Παναχαϊκή.

Τους τόνισα επίσης, ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι καθώς η Παναχαϊκή είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και να ξεχάσουν, αν δεν έχουν ήδη ξεχάσει, τη νίκη επί του Πανθρακικού. Τα παιχνίδια όπως όλοι ξέρουμε είναι συνεχόμενα, και το μυαλό μας πλέον πρέπει να είναι μόνο στην Παναχαϊκή. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας».

Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος, από την πλευρά του σημείωσε: Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, την Παναχαϊκή, ευελπιστώ να το κερδίσουμε, να συνεχίσουμε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.». Τέλος, σε ερώτηση για το ποιες ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για άνοδο στη Super League, ο Νίκος Παντέλης αλλά και ο Ηλίας Μιχαλόπουλος συμφώνησαν πως, βάση ρόστερ, Βέροια και Πανθρακικός έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στα τελευταία 4 με 5 παιχνίδια.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Παριανού.

Last modified onΤρίτη, 27 Μάρτιος 2012 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep