Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Άνοδος με την Καλλιθέα»

Ο κεντρικός χαφ της αθηναϊκής ομάδας, Κώστας Δημητρίου, μιλά για το όνειρο της ανόδου στη Superleague.

Ύστερα από θητεία σε Ορωπό και Αγία Παρασκευή στη Δ' Εθνική, ήρθε η μεταγραφή στον Βύζαντα Μεγάρων. Εκεί ο Κώστας Δημητρίου, την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματική κατηγορία. Με τους «κιτρινόμαυρους» μέτρησε συνολικά 19 συμμετοχές και βοήθησε στην παραμονή του συλλόγου στη Football League. Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε το επόμενο σημαντικό βήμα, η Καλλιθέα, παρ' ότι για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί ο Ηρακλής Ψαχνών και η ΑΕΛ. Ο 21 ετών κεντρικός χαφ έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια και ολοένα και περισσότερο κερδίσει την εκτίμηση του προπονητικού επιτελείου στην αθηναϊκή ομάδα. Ο Δημητρίου μιλά στο flnews.gr για το φετινό πρωτάθλημα, εκτιμά ότι η Καλλιθέα θα είναι από τις ομάδες που θα εξασφαλίσουν την άνοδο, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τι λέει για τη διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, αλλά και για το δικό του μέλλον στο ποδόσφαιρο.

- Ένα σχόλιο για το πέρασμά σου από τον Βύζαντα Μεγάρων...

«Ήταν η ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να καταγράψω τις πρώτες μου συμμετοχές σε επαγγελματική κατηγορία. Ήταν σημαντικό βήμα, διότι άνοιξε η πόρτα της Καλλιθέας. Μπόρεσα και στάθηκα σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Νωρίτερα ανήκες σε ομάδες της Δ' Εθνικής. Είναι σημαντικές οι διαφορές της Β' με τη Δ';

«Η κυριότερη διαφορά έχει να κάνει με τη μεγαλύτερη οργάνωση που υπάρχει στη Β' Εθνική. Σαφώς και το παιχνίδι βασίζεται πολύ στη δύναμη και όχι τόσο στην τεχνική».

- Πώς είναι τα πράγματα στην Καλλιθέα;

«Σε αντίθεση με άλλες ομάδες, η διοίκηση παρέχει όλα τα εφόδια στους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν απερίσπαστα στο έργο τους, δηλαδή στο να παίζουν ποοδόσφαιρο. Η σιγουριά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο και είμαστε ευγνώμονες για αυτό».

- Η Καλλιθέα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, ωστόσο έχεις ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα παιχνίδια...

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή μου, τον κ. Βαζέχα, γιατί με πιστεύει σαν ποδοσφαιριστή. Και αυτό με κάνει πιο δυνατό. Περιμένω ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να αποδείξω ότι αξίζω. Θέλω να βοηθήσω την Καλλιθέα να πετύχει το σκοπό της, την άνοδο στη Superleague. Θα ήθελα να πω ένα 'ευχαριστώ' και στον κ. Καραδήμο, που ως τεχνικός διευθυντής με δέχτηκε στην ομάδα».

-Η Καλλιθέα έχει τα φόντα να διεκδικήσει την άνοδο στη Superleague;

«Ναι, έχει την ομάδα να ανέβει κατηγορία. Έχει έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Δείχνουμε πάθος σε κάθε αγώνα και νομίζω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τον στόχο μας. Το 'θέλω' των παικτών της Καλλιθέας είναι μεγαλύτερο από το 'μπορώ'».

- Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός Βόλου. Η εκτίμησή σου για το παιχνίδι ποια είναι;

«Είναι ντέρμπι. Προγνωστικά δεν χωρούν. Απλά πιστεύω ότι η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα είναι και η νικήτρια. Νομίζω εμείς 'καιγόμαστε' περισσότερο για τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

- Ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισες;

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον πρώην αντίπαλό μου και νυν συμπαίκτη μου, τον Παγώνη. Υπάρχουν ασφαλώς πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πόνσε».

- Βόρειο όμιλο παρακολουθείς;

«Όχι τόσο όσο τον Νότιο. Αποδεδειγμένα όμως η Κέρκυρα και η Νίκη Βόλου παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο».

Last modified onΣάββατο, 25 Ιανουάριος 2014 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep